Nieuwe garagepoort nodig?

Maak een afspraak

Garagepoorten

Sectionale garagepoorten

Een sectionale garagepoort rolt verticaal mee met het plafond, waardoor u geniet van ruimtebesparing in uw garage. U heeft bij Hermie bvba een ruime keuze uit verschillende panelen en RAL-kleuren zodat u zeker een poort vindt aangepast aan de stijl van uw woning. Onze poorten worden UV-behandeld zodat hun optimale kleur behouden blijft.

Onze sectionale garagepoorten zijn tevens voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging die voldoen aan de voorschriften DIN EN 1260, EN 1324-1. Onze poorten zijn voorzien van panelen met een paneeldikte van 40 mm om u de beste energiezuinigheid te garanderen, isolatiewaarde U=0,56W/m²K.

Alle sectionale garagepoorten kunnen zowel manueel bediend worden als geautomatiseerd worden. Ook voor de automatisering van een bestaande sectionale garagepoort bent u bij Hermie bvba aan het juist adres!

Bisectionale garagepoorten

Een bisectionale garagepoort bestaat uit 2 panelen die zoals bij een sectionale garagepoort ruimtebesparend meerolt met het plafond. Deze poorten zijn uitermate geschikt voor wie zoekt naar een strak of landelijke stijl, maar toch wil genieten van de ruimtebesparende voordelen van een sectionale garagepoort. Bi-sectionale garagepoorten kunnen ook belegd worden met een houtsoort naar keuze.
Als u kiest voor een bi-sectionale garagepoort heeft u twee mogelijheden: veren of tegengewicht.

Het beslag of draagsysteem wordt gebouwd door ROB

De bi-sectionale poorten van Hermie bvba zijn uitgerust met kabelbreukbeveiliging.

Kantelpoorten

Een binnenblijvende kantelpoort bestaat uit 1 volledig vlak en is geschikt voor wie een garagepoort wenst met een ruimere doorgang. Het voordeel is dat de kantelpoort niet aan de buitenzijde uitsteekt.

Met een kantelpoort heeft u qua stijl veel keuzemogelijkheden landelijk, rustiek, strak,.. Kantelpoorten worden belegd met aluminium of verschillende soorten hout. Bestaande kantelpoorten worden ook door ons geautomatiseerd.

Vleugelpoorten

Vleugelpoorten bestaan uit twee openstaande, verticale garagedeuren die naar buiten toe draaien. U kan beide deuren afzonderlijk openen. Vleugelpoorten zijn vooral praktisch als de constructies van de garage niet optimaal is ( bv. slechte verhouding tussen de zijmuren, plafond, voorgevel) U heeft wanneer u kiest voor een vleugelpoort,  keuze uit aluminium of hout.