Op zoek naar een toegangspoort?

Maak een afspraak

Toegangspoorten

Aluminium toegangspoorten

Onze aluminium poorten worden bij ons in het atelier vervaardigd. De vraag naar aluminium blijft stijgen en dit is ook niet zo verwonderlijk. Aluminium is lichter in gewicht dan staal, de laspunten zijn niet zichtbaar en is Aluminium onderhoudsvriendelijker.

Houten poorten

Drukgeïmpregneerde den

Onze poorten worden vervaardigd met  Noord-Europees grenenhout (rode den), deze houtsoorten worden zorgvuldig geselecteerd. De sterkte en de stabiliteit wordt door de trage  groei gegarandeerd. Den leeft, bij wisselend weer zet het uit en krimpt het weer. Zo ontstaan er barsten en scheuren die het hout een natuurlijke charme geven. De kwaliteit vermindert absoluut niet.

Iroko

Duurzaam West-Afrikaans hout klasse I-II. De houtstructuur is vrij gelijkmatig, met een matig fijne nerf. De originele kleur van iroko is geel-oranje, licht tot middenbruin. Iroko heeft geen knopen en vergrijst gelijkmatig onder invloed van zonlicht. Indien u de originele kleur wenst te behouden moet deze om de 2 jaar behandeld worden met houtolie.

Padoek

Zeer duurzaam en uitzonderlijk stabiel hout klasse I uit Midden- en West-Afrika. De nerf is matig fijn, de originele kleur van padoek is koraalrood tot paarsbruin. Padoek heeft geen knopen en vergrijst met tijd onder invloed van zonlicht. De originele kleur kan zoals bij iroko behouden worden mits herhaalde behandeling met houtolie.

Stalen poorten

Al onze metalen poorten worden in ons atelier op maat gemaakt. Nadat de poort bij ons is afgewerkt, wordt deze gegalvaniseerd en gepoederlakt in het RAL-kleur naar keuze. Deze laatste stap zorgt ervoor dat het metaal niet oxideert.

Sierhekken

Een sierpoort is de ideale manier om uw woning af te schermen van indringers en toch een open look te behouden. Een sierpoort is elegant en tijdloos. We hebben voor u een selectie modellen waar u uit kan kiezen, maar heeft u zelf een ontwerp dan maken wij die graag volgens uw wensen. Al onze sierhekkens worden door ons in het atelier vervaardigd in staal, deze worden na afwerking gegalvaniseerd en gepoederlakt in het RAL-kleur naar keuze. Ook hier is het automatiseren geen enkel probleem. Hiervoor opteert u het best voor een ondergrondse aandrijving zodat uw sierhekken volledig tot zijn recht komt.

Brievenbuspalen

Aluminium en stalen brievenbuspalen

Een brievenbuspaal is minstens 40 cm breed, de hoogte wordt bepaald door de poort. Om de look compleet te maken kunnen we in de paal het huisnummer en naam inlaseren met ledverlichting. Het is ook mogelijk om een pakjesluik in de brievenbuspaal te verwerken. De brievenbusklep en deur worden mee gepoederlakt in hetzelfde RAL-kleur.

Houten brievenbuspalen

Ook wanneer u kiest voor een houten poort geven we u de mogelijkheid om een brievenbuspaal te kiezen in hetzelfde type hout van de poort. De paal kan verder afgewerkt worden met het huisnummer en naam.